Samarbetspartners

För oss är det viktigt att dela kunskap och erfarenheter med andra aktörer som arbetar för att människor ska må bra. Här nedan ser ni våra viktiga samarbeten som gör skillnad.

 
attention_logga_riks.png

Riksförbundet Attention

Attention är en intresseorganisation för personer med adhd, autism, tourettes syndrom och språkstörningar och deras anhöriga och yrkesverksamma. Tillsammans bidrar vi till att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vårt samarbete med Attention gör nytta och hjälper barn och vuxna med diagnos och deras närstående. 

samarbete.jpg

Smart Psykiatri svarar på frågor i ADHD-banken

Smart Psykiatri är nu samarbetspartner till Underbara ADHDs kostnadsfria tjänst ADHD-banken. Alla SMARTs medarbetare svarar på frågor om adhd/ADD, utforska tjänsten och ställ din fråga här.

digifysisk mindmore.png

SMART Psykiatri + MINDMORE = SANT

Vi kan med glädje presentera ett spännande samarbete med den digitala testplattformen Mindmore för screening av kognitiva funktioner. Historiskt sett har neuropsykologisk testning utförts med penna och papper, men via Mindmore får patienter nu möjlighet att i ett forskningsprojekt genomföra samma tester på en surfplatta. Vår förhoppning är att samarbetet med Mindmore ska innebära att SMART Psykiatris patienter inom kort kan erbjudas marknadens mest moderna, och evidensbaserade, digitala utredning och testning.

funka mera.png

Funka Mera

Funka Mera arbetar för att sprida kunskap och minska fördomar kring funktionsnedsättningar, eller funktionsvariationer, som adhd, autism, språkstörning och intellektuell funktionsnedsättning. På www.funkamera.se finns information, litteratur och andra hjälpsamma saker som kan underlätta vardagen för alla som behöver det.