Våra medarbetare

Hos oss är alla medarbetare unika och viktiga för att vi ska kunna utföra våra uppdrag.

Våra läkare, psykologer och sjuksköterskor har bred erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Flera av våra medarbetare har, utöver lång erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete, även kompetens från annan specialistpsykiatri.

Flera av våra medarbetare är aktivt knutna till universitet och högskolor runt om i landet. Genom forskning, utbildning, kurser och deltagande i nationella och internationella konferenser och yrkesnätverk håller vi oss ständigt uppdaterade om den senaste forskningen om neuropsykiatri.

Lediga tjänster

Vi söker:

  • Psykologer och läkare till våra mottagningar i Borås och Växjö.

Har vi ingen tjänst ledig som passar din bostadsort? Hör av dig ändå, vi letar alltid efter kompetent personal. Skicka din intresseanmälan till info@smartpsykiatri.se

 

 

.

Vem är det som startade SMART Psykiatri?

 

SMART Psykiatri grundades i maj 2018 av Lotta Borg Skoglund och Martin Hammarström.

 

Lotta Borg Skoglund

Medicinskt ledningsansvarig

Lotta är läkare och specialist i psykiatri och allmänmedicin. Hon har lång klinisk erfarenhet av komplex neuropsykiatrisk utredning och behandling. Lotta delar sin tid mellan SMART Psykiatri och Karolinska Institutet där hon är verksam som forskare.

Martin Hammarström

CEO/VD

Martin är ekonom med flera års erfarenheter av att leda och driva vårdföretag samt av offentlig upphandling.

Jessica Hård Svensson

MottaGningschef Växjö

Jessica är leg sjukgymnast/ fysioterapeut med mångårig erfarenhet av ledarskap och verksamhetsutveckling bland annat som Verksamhetschef och Regionchef för privata vårdgivare.

 

 

Sara Sikström

mottagningschef mörby

Sara är ekonom och har många års erfarenhet av att arbeta som projektledare och administratör. Hon är handplockad för sitt trevliga bemötande och höga servicenivå.  

Sonja Khodadad Zadeh

mottagningschef uppsala

Sonja är psykolog med flera års klinisk erfarenhet av komplex neuropsykiatrisk utredning och terapeutiskt behandling hos barn och ungdomar.

Åsa Hagen

mottagningschef borås

Åsa är psykolog med många års klinisk erfarenhet av komplex neuropsykiatrisk utredning och terapeutiskt behandling hos ungdomar och vuxna.